Simplifică salarizarea și economisește timp și bani!

Cu eConta, administrarea salarizării devine simplă și eficientă. Oferim servicii complete de gestionare a salariilor, concediilor, contractelor și alte formalități, astfel încât să poți să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

 • Procesare Salarii Automatizată și Precisă

 • Conformitate cu Legislația Muncii Asigurată

 • Economii Semnificative de Timp și Costuri

Contabilitate gratuita 2 luni
începe acum!

Beneficiile Externalizării Salarizării pentru Afacerea Ta

Salarizare fără Bătăi de Cap cu eConta

Externalizarea salarizării oferă multiple beneficii, inclusiv economii de timp și bani, conformitate legală și accesibilitate crescută. Simplifică-ți gestionarea resurselor umane și oferă suport complet angajaților cu soluțiile noastre eficiente.

 • Economisire timp și bani

  Externalizează procesul de salarizare și economisește resurse prețioase. Noi ne ocupăm de toate formalitățile, astfel încât tu să te poți concentra pe creșterea afacerii tale.

 • Precizie și conformitate

  Asigurăm calculul corect al salariilor, impozitelor și contribuțiilor, garantând conformitatea cu legislația în vigoare. Eviți riscul de erori costisitoare și amenzi.

 • Flexibilitate și accesibilitate

  Accesează informațiile legate de salarizare de oriunde, oricând. Platforma noastră online îți oferă flexibilitatea de a gestiona documentele și rapoartele necesare în timp real.

 • Suport pentru angajați

  Oferim suport dedicat pentru angajații tăi, rezolvând rapid orice problemă legată de salarizare și administrare personal. Ne ocupăm de gestionarea concediilor, absențelor și modificărilor contractuale.

Cum funcționează externalizarea salarizării cu eConta

Externalizarea salarizării cu eConta este un proces simplu și eficient care îți permite să gestionezi toate aspectele salariale fără efort. Bucură-te de o administrare fără probleme a salariilor, astfel încât să te poți concentra pe creșterea afacerii tale.

 1. Te înregistrezi pe site

  01

  Creează-ți un cont pe platforma eConta și activează serviciile de salarizare. În câteva minute, ești gata să începi.

 2. Preluarea istoricului de contabilitate și salarizare

  02

  Noi preluăm tot istoricul de contabilitate și salarizare de la fostul tău furnizor, asigurând o tranziție fără probleme.

 3. Administrarea completă a salarizării

  03

  Ne ocupăm de tot ce ține de salarizare de acum încolo, inclusiv calculul salariilor, impozitelor și contribuțiilor, și generarea statelor de plată.

 4. Depunerea declarațiilor și rapoartelor

  04

  Depunem automat toate declarațiile și rapoartele necesare, asigurând conformitatea cu reglementările legale.

Începe Acum!

ADMINISTRAREA SALARIZĂRII SIMPLIFICATĂ

Soluții Profesionale pentru Administrarea Salarizării și Gestionarea Angajaților

Simplifică Gestionarea Salariațior cu Serviciile Noastre Eficiente

 • Calcul salarial și generare fluturași de salariu

 • Gestionare contracte de muncă

 • Administrare concedii

 • Calcul impozite și contribuții

 • Depunere declarații și rapoarte

Lotus Food
Alegand eConta am beneficiat de un pachet complet de servicii la preturi competitive. Calitatea si rapiditatea serviciilor lor ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.

Hai să discutam!

Contabilitate Fără Complicații

Un singur partener, toate serviciile la un loc

Întrebări Frecvente

Dacă nu ai găsit răspunsul la vreo întrebare, un consultant eConta te va suna în cel mai scurt timp.
Vreau să fiu contactat

Ce servicii sunt incluse în pachetul de salarizare?

Serviciile includ calculul salarial, gestionarea contractelor de muncă, administrarea concediilor și absenteismului, calculul impozitelor și contribuțiilor, și depunerea declarațiilor și rapoartelor​​.

Cum pot accesa platforma eConta?

Platforma poate fi accesată online de pe orice dispozitiv cu internet, printr-un browser​​.

Ce se întâmplă în cazul unei inspecții fiscale?

Documentele sunt păstrate organizate și securizate în platforma noastră online. Oferim asistență completă pe parcursul inspecției fiscale, asigurând că toate documentele necesare sunt la îndemână și corect gestionate​​.

Pot face modificări la contractele de muncă prin eConta?

Da, platforma permite gestionarea și modificarea contractelor de muncă, asigurându-se că toate schimbările sunt implementate corect și la timp​​.

Cum gestionează eConta concediile medicale și absenteismul?

Oferim administrare completă a concediilor medicale și absenteismului, inclusiv calculul și raportarea necesară. Asigurăm că toate datele sunt actualizate și conforme cu reglementările legale​​.

Ce măsuri de securitate sunt implementate pentru protecția datelor?

Folosim standarde avansate de securitate criptată pentru a proteja toate datele și documentele în cloud. Datele tale sunt în siguranță, fiind accesibile doar persoanelor autorizate​​.

Ce acte îmi trebuie la înregistrare?

Actul constitutiv actualizat al firmei, codurile CAEN, situațiile financiare anterioare, contracte, facturi, etc. Noi te ajutăm să pregătești toate documentele necesare​​.

Voi avea un contabil dedicat?

Da, vei avea alocat un contabil personal certificat C.E.C.C.A.R., cu experiență în domeniul tău de activitate. Acesta va fi mereu la dispoziția ta pentru orice întrebare sau problemă​​.

Ce situații și raportări voi primi?

Vei primi lunar: registrul jurnal, balanța, situația sumelor de plată și de încasat în relația cu partenerii, declarațiile fiscale depuse conform reglementărilor legale, state de plată, fluturași de salariu, centralizator costuri salariale, etc.​​.

Mă puteți ajuta cu transferul de la contabilul anterior?

Desigur, ne ocupăm noi de transferul tuturor documentelor de la fosta societate de contabilitate, asigurând o tranziție fără probleme​​.

Oferiți servicii suplimentare?

Da, oferim și servicii conexe serviciilor de contabilitate: HR și salarizare, consultanță financiar-contabilă și fiscală, consultanță juridică pentru RECOM, SSM, etc.​​.

Este securizat sistemul? Unde sunt stocate documentele?

Folosim cele mai înalte standarde de securitate criptată. Documentele sunt arhivate electronic în cloud și sunt accesibile doar persoanelor autorizate​​.

De unde pot accesa documentele sau aplicația?

Aplicația noastră web poate fi accesată de la distanță, printr-un browser, de pe orice laptop sau PC. Toate documentele sunt disponibile oricând ai nevoie​​.