Transformă-ți PFA-ul în SRL cu eConta – Desființare gratuită și servicii complete!

Profită de oferta noastră specială: desființarea gratuită a PFA-ului și înființarea rapidă a unui SRL la un preț avantajos. Beneficiezi de servicii de contabilitate, salarizare și consultanță fiscală pentru un start perfect al noii tale firme.

 • Închidem PFA-ul gratuit

 • 2 luni contabilitate gratuită in valoare de 535 RON

 • Deschidem Firmă la doar 450 ron fără tva

Radiere PFACost 0
începe acum!

SRL fără Bătăi de Cap cu eConta

Anul 2024 aduce taxe mai mari pentru PFA-uri. Nu lăsa acest lucru să îți încetinească afacerea. eConta este aici pentru a-ți facilita trecerea la un SRL, economisindu-ți timp și resurse. Descoperă cum putem transforma obligațiile fiscale într-un proces simplu și eficient pentru tine.

Îti oferim o soluție la cheie pentru ca trecerea de la PFA la SRL să fie simplă

 • Desființare gratuită a PFA-ului

  Eliminăm costurile și stresul desființării PFA-ului tău. Procesul este rapid și eficient, fără costuri ascunse. Ne ocupăm de tot, astfel încât tu să te poți concentra pe următorii pași ai afacerii tale.

 • Înființare SRL fără bătăi de cap

  Ne ocupăm de toate formalitățile pentru a înființa SRL-ul tău la un preț avantajos de 450 RON fără TVA. Tu te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale, iar noi ne ocupăm de documente și proceduri. Beneficiezi de un proces simplificat și eficient, fără complicații.

 • Servicii de contabilitate incluse

  Cu eConta, nu doar că îți înființezi firma, dar beneficiezi și de servicii complete de contabilitate digitală de la 45 eur/luna, dar si salarizare și consultanță fiscală. Astfel, ai toate serviciile necesare pentru a-ți gestiona eficient afacerea, fără griji suplimentare. 

 • Suport și consultanță personalizată

  Beneficiezi de asistență profesională și consultanță personalizată în toate etapele procesului, asigurându-te că firma ta este înființată corect și eficient. Echipa noastră de specialiști îți oferă sfaturi și soluții adaptate nevoilor tale, pentru ca tranziția să fie cât mai simplă.

Cum funcționează trecerea de la PFA la SRL cu eConta

Simplificăm tranziția de la PFA la SRL pentru tine. Începem cu consultanță gratuită pentru a discuta nevoile tale. Ne ocupăm de desființarea PFA-ului și înregistrarea SRL-ului la Registrul Comerțului. Îți oferim suport pentru stabilirea sediului social și acces la servicii complete pentru afaceri. În final, gestionăm contabilitatea, declarațiile, salarizarea și optimizarea fiscală, astfel încât să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

 1. Consultanță inițială gratuită

  01

  Discutăm nevoile tale și îți oferim sfaturi personalizate pentru tranziția de la PFA la SRL.

 2. Desființarea PFA-ului

  02

  Ne ocupăm de întocmirea și depunerea tuturor documentelor necesare pentru desființarea PFA-ului.

 3. Înființarea SRL-ului

  03

  După desființarea PFA-ului, înregistrăm SRL-ul tău la Registrul Comerțului și îți trimitem actele necesare.

 4. Sediu social și servicii complete

  04

  Te ajutăm să stabilești sediul social oriunde în România și îți oferim acces la pachetul nostru complet de servicii pentru afaceri.

 5. Te apuci de treaba

  05

  Iar noi ne ocupam de contabilitate, declaratii, salarizare, bilanturi, controale si te ajuta sa iti optimizezi fiscal afacerea.

Treci de la PFA la SRL

Vrei totul digital? Înființează-ți firma singur, prin aplicația noastră online

Daca preferi, poti folosi aplicația noastră online pentru a parcurge intregul proces. Poți să-ți înființezi firma singur, fără ajutor suplimentar. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli: completarea formularului, încărcarea documentelor necesare și trimiterea acestora prin intermediul aplicației noastre intuitive.

Descoperă cea mai rapidă cale de a-ți înființa firma folosind aplicația noastră online. Simplu, sigur și eficient, aplicația noastră îți permite să completezi toate formalitățile necesare direct de pe telefonul sau computerul tău, fără să aștepți un răspuns de la noi. Tot procesul este automatizat pentru a-ți economisi timp și pentru a-ți oferi flexibilitatea de care ai nevoie.
Deschide firma online

CONTABILITATE SIMPLIFICATĂ

Servicii Complete pentru trecerea de la PFA la SRL și pentru administrarea acestuia

Simplifică-ți Gestionarea Financiară cu Soluțiile Noastre Profesionale

 • Consultanță inițială gratuită

 • Desființarea PFA-ului (gratuit)

 • Înființarea SRL-ului (450 RON fără TVA)

 • Sediu social oriunde în România

 • Asistență în alegerea codurilor CAEN și a regimului fiscal

 • Servicii de contabilitate digitală

 • Servicii de salarizare

Lotus Food
Alegand eConta am beneficiat de un pachet complet de servicii la preturi competitive. Calitatea si rapiditatea serviciilor lor ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.

Hai să discutam!

De la PFA la SRL

Eficiență și Economii cu eConta

 • Economii Semnificative

  Cu eConta, scapi de povara taxelor mari pentru PFA-uri. Oferim soluții personalizate care te ajută să economisești semnificativ, minimizând costurile fiscale. Beneficiază de expertiza noastră pentru a păstra mai mult din veniturile tale și a investi în creșterea afacerii.

  Începe Acum!
 • Simplificarea Administrativă

  Eliminăm complicațiile administrative care îți consumă timpul și energia. De la înființarea SRL-ului la gestionarea zilnică, eConta îți oferă soluții simple și eficiente.

  Începe Acum!
 • Contabilitate la Zi

  Platforma noastră te ține permanent actualizat cu starea contabilității tale. Fie că este vorba de bilanțuri, declarații fiscale sau rapoarte financiare, totul este accesibil și ușor de înțeles. Cu eConta, ai siguranța că datele tale financiare sunt mereu precise și la dispoziția ta.

  Începe Acum!

Descarcă eBook-ul gratuit pentru a afla totul despre tranziția de la PFA la SRL.

Ești gata să faci următorul pas?

Contabilitate Fără Complicații

Un singur partener, toate serviciile la un loc

Întrebări Frecvente

Dacă nu ai găsit răspunsul la vreo întrebare, un consultant eConta te va suna în cel mai scurt timp.
Vreau să fiu contactat

Ce documente sunt necesare pentru desființarea PFA-ului și înființarea SRL-ului?

Pentru desființarea PFA-ului și înființarea SRL-ului, ai nevoie de copie de pe actul de identitate sau permisul de rezidență/pașaport, dovada adresei companiei și alte documente specifice pe care te ajutăm să le obții.

Cât timp durează procesul de tranziție de la PFA la SRL?

Procedura de tranziție de la PFA la SRL durează maximum 10 zile lucrătoare din momentul în care avem toate documentele corecte și complete.

Care sunt costurile pentru acest pachet promoțional?

Desființarea PFA-ului este gratuită. Costul pentru înființarea SRL-ului cu eConta este de 450 RON fără TVA, la care se adaugă taxele de la Registrul Comerțului de aproximativ 128 RON, plus taxe poștale, după caz, de aproximativ 7 lei.

Pot să fac această tranziție dacă nu mă aflu în România?

Da, tot procesul poate fi realizat online, astfel încât poți să faci tranziția de la PFA la SRL din orice colț al lumii fără să fie necesară prezența fizică în România.

Ce este sediul social și cum pot alege unul?

Sediul social este adresa oficială a firmei tale, unde vei primi toate documentele oficiale. Poți alege să utilizezi propria adresă sau să optezi pentru sediul la avocatul nostru partener.

Ce trebuie să fac după înființarea firmei pentru a începe activitatea?

Vei avea nevoie de un cont bancar dedicat, de un contabil și de un program de facturare. Clienții eConta beneficiază de promoții exclusive oferite de partenerii noștri pentru serviciile necesare antreprenorilor la început de drum.

Ce discounturi oferiți pentru acest pachet promoțional?

eConta oferă un voucher de 95 Euro fără TVA care constă în două luni de contabilitate gratuite. Asta înseamnă că pe tine, înființarea firmei te costă doar taxele de la Registrul Comerțului de 128 RON.

Ce presupune serviciul vostru de tranziție PFA-SRL?

Procesul de tranziție de la PFA la SRL constă în radierea PFA-ului existent și înființarea noii societăți, ambele putând fi demarate și desfășurate în același timp.