Facturare electronică integrată cu e-Factura

Simplifică-ți procesul de facturare cu soluția noastră completă și gratuită, inclusă în abonamentul de contabilitate digitală. Facturează rapid, sigur și conform cu legislația ANAF.

 • Factureaza online, in lei sau valuta

 • Gratuit; inclus în abonamentul de contabilitate digitală

 • Trimitere automată a e-Facturilor direct în SPV ANAF

 • Accesibilitate totală – gestionează-ți facturile de oriunde, oricând

 • Ajung automat la contabil; fara batai de cap

 • Securitate garantată pentru toate documentele tale în cloud

Serviciu inclus în abonamentGratuit
începe acum!
Facturare electronică
Facturare electronicăFacturare electronicăFacturare electronică

Beneficiile facturării electronice online integrată cu e-Factura

Gestionare fără stres a facturilor cu eConta

eConta îți oferă soluții complete pentru facturare online în orice valută, trimiterea automată a e-Facturilor către ANAF, integrare cu programele de contabilitate și un sistem complet de gestionare a facturilor. Accesibilitatea și securitatea documentelor în cloud îți economisesc timp și bani, asigurând o organizare eficientă și colaborare simplificată.

 • Facturare electronică

  Facturare online, în orice valută

  Soluția noastră permite emiterea de facturi în diverse valute, facilitând tranzacțiile internaționale și ajutându-te să gestionezi clienți din diferite țări. Acest lucru simplifică procesul de facturare și asigură conformitatea cu cerințele globale​​​​.

 • Facturare electronică

  Trimitere automată a e-Facturilor

  Programul nostru de facturare online trimite automat facturile in sistemul e-Factura din SPV. Documentele tale ajung la ANAF la timp, corect și fără bătăi de cap. În caz de eroare, sistemul nostru reîncearcă trimiterea la intervale regulate, astfel încât să nu pierzi niciodată un termen limită​​.

 • Facturare electronică

  Integrare completă cu contabilitatea

  Sincronizarea automată cu programele de contabilitate, cum ar fi SAGA, elimină nevoia de intervenție manuală și reduce erorile. Facturile ajung automat la contabilul tău, fără pași suplimentari, economisind timp prețios și asigurând corectitudinea datelor​​​​.

 • Facturare electronică

  Sistem complet de facturare

  Platforma noastră oferă un sistem complet de facturare, incluzând emiterea de facturi și proforme, gestionarea unui catalog de produse și servicii, și un catalog de clienți. Acest sistem integrat facilitează gestionarea eficientă a tuturor aspectelor legate de facturare​​​​.

Cum funcționează facturarea electronică cu eConta

eConta simplifică procesul de facturare printr-un sistem intuitiv de emitere a facturilor, trimitere automată către ANAF și gestionarea eficientă a facturilor primite. Totul este automatizat, rapid și conform cu cerințele legale, economisind timp și reducând riscurile de erori.

 1. Devin-o client eConta

  01
  Facturare electronică

  Aboneaza-te la serviciile noastre de contabilitate, creează-ți un cont pe platforma

 2. Emitere facturi

  02
  Facturare electronică

  Emite facturi direct din platformă, cu posibilitatea de a gestiona clienți, produse, conturi și multe altele. Simplu, intuitiv și rapid. Încearcă, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt!

 3. Trimitere automată în SPV

  03
  Facturare electronică

  Lasa in grija noastra trimiterea facturilor in sistemul e-Factura al ANAF. La timp, corect, fara risc de amenzi.

 4. Gestionarea facturilor primite

  04
  Facturare electronică

  Primește și gestionează facturile de la furnizori direct în contul tău, cu posibilitatea de a le organiza și procesa automat.

Începe Acum!

Administrarea facturilor simplificată

Servicii eficiente pentru facturare și administrarea afacerii tale

Simplifică procesul de gestionare a facturilor cu ajutorul serviciilor noastre eficiente.

 • Facturare electronică gratuită

 • Trimitere automată a e-Facturilor

 • Acces la documente de oriunde

 • Sincronizare cu contabilitatea

 • Notificări automate

 • Securitate și conformitate

Facturare electronică
Lotus Food
Alegand eConta am beneficiat de un pachet complet de servicii la preturi competitive. Calitatea si rapiditatea serviciilor lor ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.

Hai să discutam!

Contabilitate Fără Complicații

Un singur partener, toate serviciile la un loc

Întrebări Frecvente

Dacă nu ai găsit răspunsul la vreo întrebare, un consultant eConta te va suna în cel mai scurt timp.
Vreau să fiu contactat

Ce este facturarea online?

Facturarea online este procesul de emitere și gestionare a facturilor prin intermediul unei platforme digitale. Acest sistem permite crearea, trimiterea și stocarea facturilor în format electronic, eliminând necesitatea documentelor fizice​​​​.

Cum funcționează facturarea electronică?

Facturarea electronică implică emiterea, trimiterea și primirea facturilor în format electronic structurat, de obicei XML, care poate fi prelucrat automat de sisteme de contabilitate. Aceasta asigură o gestionare mai eficientă și conformitate cu reglementările fiscale​​​​.

Ce este e-Factura?

e-Factura este factura emisă, transmisă și primită într-un format electronic structurat (XML), conform cu cerințele ANAF și standardele europene. Acest sistem de facturare electronică permite prelucrarea automată și reduce riscul de erori și fraude​​​​.

Cum pot activa trimiterea automată a e-Facturilor?

Sistemul de facturare electronica din eConta se ocupa automat de trimiterea facturile in e-Factura, fără intervenția ta​​​​.

Sunt facturile mele sigure în cloud?

Da, toate documentele sunt stocate pe servere securizate, asigurând protecția datelor tale. Utilizăm măsuri avansate de securitate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat și pentru a asigura conformitatea cu reglementările de protecție a datelor​​​​.

Pot emite facturi în valută?

Da, platforma noastră permite emiterea de facturi în diverse valute, facilitând tranzacțiile internaționale și ajutându-te să gestionezi clienți din diferite țări​​.

Cum pot emite proforme?

Poți emite proforme direct din platformă, la fel de simplu ca facturile normale. Acestea pot fi personalizate și trimise clienților pentru aprobare, asigurând un proces eficient de vânzare​​.

Cum îmi gestionez catalogul de servicii și produse?

Platforma noastră îți permite să creezi și să gestionezi un catalog detaliat de servicii și produse. Poți adăuga descrieri, prețuri și categorii pentru a facilita emiterea facturilor și proformelor​​.

Pot gestiona conturi bancare și alege automat contul de încasare?

Da, poți adăuga și gestiona multiple conturi bancare în platformă. Sistemul nostru poate selecta automat contul de încasare adecvat în funcție de setările tale, simplificând procesul de plată​​​​.