Înființează-ți firma online simplu și rapid cu eConta

Începerea unei afaceri nu a fost niciodată mai ușoară. Te ghidăm pas cu pas prin procesul de înființare a firmei, economisind timp și bani. Beneficiază de expertiza noastră și de o platformă digitală intuitivă pentru o experiență ușoară și eficientă.

 • Simplu, fără birocrație

 • De la distanță, fără deplasări

 • Sediu oriunde în Romania

 • 2 luni contabilitate gratuită

Deschide-ți firma cu doar450 ron fără TVA.
începe acum!
Înființare firma
Înființare firmaÎnființare firmaÎnființare firma

Adio Birocrație! Înființarea Firmei Simplificată

Soluții complete pentru afacerea ta. Transformă înființarea firmei într-un proces simplu, accesibil și eficient, indiferent de nivelul tău de experiență în domeniu.

De ce să îți Înființezi Firma Online cu eConta?

 • Înființare firma

  Rapiditate

  Te ghidăm în pregătirea documentelor necesare. Durează doar 10-15 minute. Tu semnezi, iar noi ne ocupăm de restul până la obținerea certificatului de la REGCOM.

 • Înființare firma

  Ușurință

  Deschiderea SRL-ului tău este acum 100% online și rapidă. Fără drumuri la ghișee, primești certificatul de înregistrare în doar 5-7 zile lucrătoare.

 • Înființare firma

  Costuri reduse

  Înființează-ți firma cu doar 450 RON (fără TVA) plus taxele REGCOM. Contabilitate digitală prin eConta de la 45 EUR/lună pentru pachetul Standard.

 • Înființare firma

  Consultanță Profesională

  Primești asistență dedicată pe parcursul întregului proces. Echipa noastră de experți este mereu la dispoziția ta pentru orice întrebare sau nelămurire.

Cum funcționează înființarea firmei online cu eConta

Descoperă cea mai rapidă cale de a-ți înființa firma folosind aplicația noastră online. Simplu, sigur și eficient, aplicația noastră îți permite să completezi toate formalitățile necesare direct de pe telefonul sau computerul tău. Tot procesul este automatizat pentru a-ți economisi timp și pentru a-ți oferi flexibilitatea de care ai nevoie

 1. Consultanță inițială gratuită

  01
  Înființare firma

  Discutăm nevoile tale și îți oferim sfaturi personalizate pentru a înființa firma potrivită.

 2. Completarea documentelor

  02
  Înființare firma

  Ne ocupăm de întocmirea și depunerea tuturor documentelor necesare. Tu trebuie doar să ne furnizezi informațiile de bază.

 3. Aprobare și înregistrare

  03
  Înființare firma

  După aprobarea documentelor, înregistrăm firma ta la Registrul Comerțului și îți trimitem actele necesare.

 4. Sediu social

  04
  Înființare firma

  Te ajutăm să stabilești sediul social oriunde în România, inclusiv opțiunea de sediu la avocat.

 5. Te apuci de treaba

  05
  Înființare firma

  Iar noi ne ocupăm de contabilitate, declarații, salarizare, bilanțuri, controale și te ajutăm să îți optimizezi fiscal afacerea.

Deschide Firma Online

Vrei totul digital? Înființează-ți firma singur, prin aplicația noastră online

Daca preferi, poti folosi aplicația noastră online pentru a parcurge intregul proces. Poți să-ți înființezi firma singur, fără ajutor suplimentar. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli: completarea formularului, încărcarea documentelor necesare și trimiterea acestora prin intermediul aplicației noastre intuitive.

Descoperă cea mai rapidă cale de a-ți înființa firma folosind aplicația noastră online. Simplu, sigur și eficient, aplicația noastră îți permite să completezi toate formalitățile necesare direct de pe telefonul sau computerul tău, fără să aștepți un răspuns de la noi. Tot procesul este automatizat pentru a-ți economisi timp și pentru a-ți oferi flexibilitatea de care ai nevoie.
Deschide firma online
Înființare firma

CONTABILITATE SIMPLIFICATĂ

Servicii Complete pentru Înființarea, Administrarea și Contabilitatea Afacerii Tale

Simplifică-ți Gestionarea Financiară cu Soluțiile Noastre Profesionale

 • Simplu, fără birocrație

 • Consultanță inițială gratuită

 • De la distanță, fără deplasări

 • Sediu oriunde în Romania

 • Asistență în alegerea codurilor CAEN și a regimului fiscal

 • Ai PFA? Il desfiintam gratuit

 • Contabilitate digitală si salarizare

Înființare firma
Lotus Food
Alegand eConta am beneficiat de un pachet complet de servicii la preturi competitive. Calitatea si rapiditatea serviciilor lor ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.

Hai să discutam!

Contabilitate Fără Complicații

Un singur partener, toate serviciile la un loc

Întrebări Frecvente

Dacă nu ai găsit răspunsul la vreo întrebare, un consultant eConta te va suna în cel mai scurt timp.
Vreau să fiu contactat

Ce documente sunt necesare pentru înființarea unei firme?

Pentru deschiderea societății ai nevoie de copie de pe actul de identitate sau permisul de rezidență/pașaport și dovada adresei companiei. Dacă nu ai o locație, te putem ajuta prin stabilirea sediului social la un avocat.

Cât timp durează procesul de înființare a firmei?

Procedura de înființare a firmei durează maximum 10 zile lucrătoare din momentul în care avem toate documentele corecte și complete.

Care sunt costurile pentru înființarea unei firme?

Costul pentru înființarea unei firme cu eConta este de 450 RON fără TVA, la care se adaugă taxele de la Registrul Comerțului de aproximativ 128 RON, plus taxe poștale, după caz, de aproximativ 7 lei.

Pot să înființez o firmă dacă nu mă aflu în România?

Da, tot procesul poate fi realizat online, astfel încât poți să înființezi firma din orice colț al lumii fără să fie necesară prezența fizică în România.

Ce este sediul social și cum pot alege unul?

Sediul social este adresa oficială a firmei tale, unde vei primi toate documentele oficiale. Poți alege să utilizezi propria adresă sau să optezi pentru sediul la avocatul nostru partener.

Ce trebuie să fac după înființarea firmei pentru a începe activitatea?

Vei avea nevoie de un cont bancar dedicat, de un contabil și de un program de facturare. Clienții eConta beneficiază de promoții exclusive oferite de partenerii noștri pentru serviciile necesare antreprenorilor la început de drum.

Ce discounturi oferiți?

eConta oferă un voucher de 95 Euro fără TVA care constă în două luni de contabilitate gratuite. Asta înseamnă că pe tine, înființarea firmei te costă doar taxele de la Registrul Comerțului de 128 RON.

Ce trebuie să fac pentru o firmă nouă?

Pentru a înființa o firmă nouă, ai două opțiuni: ne lași datele tale de contact și te contactăm noi, sau poți să folosești platforma special concepută pentru un proces 100% online.

Ce presupune serviciul vostru de tranziție PFA-SRL?

Procesul de tranziție de la PFA la SRL constă în radierea PFA-ului existent și înființarea noii societăți, ambele putând fi demarate și desfășurate în același timp.